Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tayfun Ayaz'dan Sağlıklı İletişim Eğitimi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli sekreterler, Hitabet ve Diksiyon Eğitmeni Tayfun Ayaz ile buluştu. Ayaz, sekreterlere sağlıklı iletişim kurmanın önemini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Tayfun Ayaz'dan Sağlıklı İletişim Eğitimi

Hitabet ve Diksiyon Eğitmeni Tayfun Ayaz, hastanede görev yapan sekreterlerle bir araya geldi. Ayaz, konferans salonunda gerçekleşen buluşmada sekreterlere hitap ederek sağlıklı iletişim kurmanın önemine değindi. Protokol kuralları, etkili iletişim becerileri, doğru bilinen yanlışlar konulu eğitim veren Ayaz özellikle insan ilişkileri, empati kurma ve etkili iletişim konuları üzerinde detaylı bir şekilde durdu. İletişim alanında başarılı birer personel olunması için gerekli tavsiyelerde bulunan Ayaz, “Hastanede hastalara en iyi hizmeti sunabilmek için kişisel gelişim ve empati kurmaya yönelik eğitimlere ne kadar önem verirseniz o kadar hizmet kalitenizi arttırırsınız” dedi. Ayaz, meslek hayatlarında sekreterlere başarılar diledi.

Yalova Devlet Hastanesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu eğitimin planlanmasında emeği geçen İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Emrah Eray’a katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.