Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SYDV’dan çocuklara Kidzanya gezisi

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çocuklara yönelik ücretsiz Kidzanya gezisi gerçekleştirdi. Geziye katılan çocuklar hem eğlenme hem de meslekleri tanıma imkanı buldular

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
SYDV’dan çocuklara Kidzanya gezisi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM) kursiyerlerinin çocukları ve Yalova’ya gelen depremzede ailelerin çocuklarına Kidzanya gezisi düzenledi. Çocuklar, meslekleri deneyimleyerek hem eğlendiler hem de öğrendiler. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Muhammed Edip Özyılmaz, gezi ile ilgili yaptığı açıklamada, çocukların eğlenerek öğrenmelerine katkı sunmak adına bu geziyi düzenlediklerini belirtti. Özyılmaz, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak kursiyerlerimizin çocuklarını ve depremzede kardeşlerimizin çocuklarını Kidzanya’ya götürdük. Burada çocuklarımız motor becerilerini, fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirdiler. Seçim yapma özgürlükleri elde ettiler. Yaratıcılıklarını kullandılar. Oynadılar ve ürettiler. Çok güzel bir gün geçirdik” dedi.

Geziye katılan çocuklar da Kidzanya’da çok eğlendiklerini ifade ettiler. Çocuklar, “Kidzanya’da çok güzel vakit geçirdik. Birçok mesleği denedik. Hem oynadık hem de öğrendik. Bize bu geziyi düzenleyen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Çocukların velileri de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teşekkür ederek, çocuklarının mutlu olduklarını gördüklerini söylediler. Veliler, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bize çok yardımcı oldu. Çocuklarımızın böyle bir geziye katılmasını sağladılar. Çocuklarımız Kidzanya’da çok eğlendi. Biz de onların mutlu olmasına sevindik. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na minnettarız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.