Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SUBAŞI’NDA TÜRKAN SAYLAN’I ANMA GECESİ DÜZENLENDİ

Subaşı Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle düzenlenen Türkan Saylan'ı Anma Gecesi, Çağdaş Kadınlar Korosu'nun Türk Halk Müziği şarkılarıyla birlikte büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 04:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
SUBAŞI’NDA TÜRKAN SAYLAN’I ANMA GECESİ DÜZENLENDİ

Subaşı Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Subaşı Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Türkan Saylan'ı Anma Gecesi, Subaşı Belediyesi Mehmet Tunalı Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. Gecede, Çağdaş Kadınlar Korosu'nun muhteşem seslendirdiği Türk Halk Müziği şarkılarıyla duygu dolu bir atmosfer oluşturuldu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin eski başkanı olan Prof. Dr. Türkan Saylan'ı anma etkinliği, Subaşı halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Türkan Saylan'ın vefatının ardından onun önemli hizmetlerini hatırlamak ve anlamak için düzenlenen etkinlik, katılımcılar arasında duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Türkan Saylan'ın değerli mirası ve kadınların toplumdaki rolü üzerine yapılan vurgular, geceye anlam kattı.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, gece ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Subaşı Çağdaş Kadınlar Korosu'nun Türkan Saylan'ı anma gecesi için düzenlendiği ‘Türk Halk Müziği’ dinletisine konuk olduk. Özenle seçilmiş türküleri hep birlikte keyifle dinledik. Koroda emek veren tüm kadınları, enstrüman ekibini ve onları bu geceye hazırlayan şefleri Muzaffer Ayber'i kutluyor, bu ülkenin insanlarının sağlığı ve çocuklarının eğitimi için bir ömür mücadele eden Prof. Dr. Türkan Saylan'ı rahmetle anıyorum.”

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.