Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Beldede yaşayan sokak hayvanlarını unutmayan Subaşı Belediyesi hayvanların aç kalmamaları ve sağlıklı ortamlarda beslenebilmeleri için gerekli tüm çalışmaları titizlikle yürütüyor

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Subaşı Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Subaşı Belediyesi, sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Beldenin belirli bölgelerine yerleştirdikleri mama kaplarının temizliği ve mama takviyesini yapan ekipler, can dostlarının zor şartlarda yiyecek bulmasını kolaylaştırıyor. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, her canlının yaşam hakkına sahip olduğunu belirterek, sokakta yaşayan tüm sahipsiz hayvanlar için beslenme ve su odakları kurmanın yasal görevleri olduğunu söyledi. Canbay, belde içinde farklı yerlere yerleştirilen beslenme ve su odağı sayısının arttırılmasını planladıklarını da ifade etti.

Canbay ayrıca vatandaşlardan da sokak hayvanlarına yardımcı olmalarını isteyerek, "Hava şartları sokaktaki can dostlarımızı da olumsuz yönde etkiliyor. Bizler de bu konuda beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Onların da yaşama hakkı var. Bir kap yemek ve su can dostlarımızın hayatını kurtarabilir. Ancak sizlerden ricamız, mama kaplarının temizliği ve hijyeni için lütfen sulu yemeklerinizi bu kapların içine değil de başka bir kabın içine koymaya özen gösterelim” dedi.

HABER/M.Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.