Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediyesi'nden sinema günleri müjdesi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Subaşı beldesinde düzenlenecek olan sinema günleri, 12 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. 8 hafta sürecek etkinlikte birbirinden sevilen Türk filmleri ücretsiz olarak izlenebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2023 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2023 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Subaşı Belediyesi'nden sinema günleri müjdesi

Subaşı Belediyesi, sinemaseverlere müjdeli haber verdi. İlk kez düzenlenecek olan Subaşı Sinema Günleri, 12 Temmuz Çarşamba günü başlayacak ve yaz boyunca devam edecek. 8 hafta sürecek etkinlik, sinema tutkunlarını keyifli anlar yaşamaya davet ediyor.

Subaşı beldesinde gerçekleşecek olan sinema günleri, ücretsiz olarak halka sunulacak. Program kapsamında Hababam Sınıfı, Neşeli Günler, Kara Gözlüm, Selvi Boylum Al Yazmalım, Gülen Gözler, Kibar Feyzo, Süt Kardeşler ve Şaban Oğlu Şaban gibi unutulmaz Türk filmleri gösterime sunulacak. Bu filmler, birçok kuşağın sevgiyle hatırladığı, Türk sinemasının klasikleşmiş yapıtları arasında yer alıyor.

Subaşı Belediyesi'nin düzenlediği sinema günleri, yerli sinema kültürünü yaşatmak ve halkın sinema keyfini ücretsiz olarak yaşamasını sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor. Sinemaseverlerin bu keyifli etkinliği kaçırmamaları ve yaz boyunca unutulmaz filmlerle nostalji yapmaları bekleniyor.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.