Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kemerköprü Caddesi’nde yapımına başlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 05:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 05:17
Kaynak: Serap Polat
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceliyor. Sık sık mahalle ziyaretleri yaparak, muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, sokağın nabzını tutuyor.

Kemerköprü Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını ifade eden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Yapmış olduğumuz program çerçevesinde aciliyet gerektiren Kemerköprü Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başladık. Yapımına bugün başladığımız çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak” dedi.

 “Var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz”

Asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Canbay, “Biliyorsunuz ki en rahat, en konforlu, en kaliteli ve en ekonomik asfalt çalışmalarını yapmaya çalışıyoruz. Kendi imkanlarımız ve yüklenici firmalar ile şu anda Kemerköprü Caddesi’nde asfalt çalışmasına başladık. Subaşı Belediyesi olarak var gücümüzle çalışarak asfalt çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bu çalışmalar ile tüm vatandaşlarımızı konforlu yollarla buluşturacağız. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.