Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyete Pazarında Kurban Bayramı ve Babalar Günü yoğunluğu

Bu yıl aynı gün kutlanacak olan Kurban Bayramı ve Babalar Günü için hazırlık yapmaya başlayan Yalovalılar sosyete Pazarına akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 09:50
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Sosyete Pazarında Kurban Bayramı ve Babalar Günü yoğunluğu

Her Pazartesi Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde kurulan, kaliteli ve hesaplı ürünleriyle Yalova halkının ilgisini çeken Sosyete Pazarı bu hafta Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla oldukça kalabalık bir gün geçirdi.

Çocuk ve erkek kıyafetleri büyük ilgi gördü

Aynı gün Babalar Günü ve Kurban Bayramının kutlanacağı 15 Haziran Pazar günü öncesi Sosyete Pazarında giyim ürünleri büyük ilgi gördü. Oldukça kalabalık bir gün geçiren pazarda erkek ve çocuk kıyafetlerine yönelen vatandaşlar tezgahta ürün bakabilmek içi adeta birbirleriyle yarıştı. Yazlık ürünlerin kapış kapış satıldığı pazarda kalabalık nedeniyle ilerlemek bir hayli zorlaşırken, esnaflar durumdan memnun olduklarını aktardı. Sadece ilçe sakinlerinin değil merkezde, Çınarcık’ta ve Altınova’da oturan vatandaşların da ilgiyle takip ettiği Sosyete Pazarında bu hafta da en çok kadınlar alışveriş yaptı. Sosyete Pazarını hem ekonomik hem de kaliteli ürünleri nedeniyle tercih ettiklerini belirten kadınlar Babalar Günü için eşlerine ve babalarına hediye alırken, Kurban Bayramı için de çocuk kıyafetlerine yöneldi.

Babalara en çok polo yaka tişört alındı

Piyasa fiyatının yarısına ürün bulduklarını aktaran kadınlar, hem kendilerine hem de eşlerine ve çocuklarına kıyafet aldıklarını aktardı. Babalar günü dolayısıyla bu hafta pazarda en çok satılan ürünler erkek giysileri oldu. Başta fiyatı 150 TL ile 400 TL arasında satılan polo yaka tişörtler olmak üzere fiyatı 100 TL ile 200 TL arasında değişen basic tişörtler en çok satılan ürünler oldu. Fiyatı 350 TL ile 600 TL arasında değişen keten pantolonlar ve 200 TL’den başlayıp 500 TL’ye kadar çıkan eşofman takımları da en çok tercih edilen hediyelik ürünler arasında yer aldı. Altın fiyatlarındaki artışın ardından Sosyete Pazarındaki aksesuarlara daha çok ilgi gösteren vatandaşlar Babalar Günü dolayısıyla pazarda satılan erkek saatlerini ve tespihleri de tercih etti. Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi şapkalara olan ilgiyi de artırdı. Dolayısıyla Babalar Günü için tercih edilen hediyelerden biri de yazlık şapkalar oldu. 150 TL’den başlayıp 300 TL’ye kadar çıkan rengarenk kadın ve erkek şapkaları bu hafta çok sattı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.