Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin aşkı yeniden mi doğuyor?

Türkiye'nin başarılı ve sevilen oyuncuları Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya cephesinden yeni iddia. 2019 yılında ilişkilerini sonlandıran ünlü oyuncuların yeniden bir ilişkiye başlayacakları kulislerde konuşuluyor

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2023 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2023 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin aşkı yeniden mi doğuyor?

Bir dönemin en gözde ve beğenilen çifti olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsinin 2019 yılında ani bir karar ile ilişkilerini sonlandırmaları hayranlarına şok etkisi yaratmıştı. Geçen süre içerisinde ikilinin farklı isimlerle ilişkileri olsada uzun süredir iki isimde bekarlığın tadını çıkarıyor. 

Fakat kulislerde konuşulan bazı iddialara göre ikilinin ilişkilerine yeniden bir şans verme kararı aldığı yönünde. 

Kerem Bürsin ’den gelen hamle “aşka yeniden mi” dedirtti. Ünlü oyuncu Bürsin‘den gelen hamle barışma iddialarını yeniden gündeme getirdi. Bürsin’in ablası Melisa Bürsin Instagram’da Sarıkaya’yı takip etti. Bu da büyük aşk yeniden mi başlıyor iddialarını doğruladı.

Sarıkaya’nın senarist dostu Ece Yörenç, Sarıkaya ile birlikte yer aldığı bir paylaşım yaptı, yapılan bu paylaşımı Sarıkaya'nın eski sevgilisi Bürsin'in beğenmesi, Sarıkaya’yı Instagram’dan takip etmesi gözlerden kaçmadı. Aşk iddiaları sonrası Serenay Sarıkaya bugün ilk kez sessizliğini bozdu ve bir paylaşım yaptı. Kendisine getirilen kalpli balonları Instagram hesabında paylaşan Sarıkaya fotoğrafın altına ise, "İletildi" notunu ekledi. İkilinin bu hamlelerinden sonra hayranları tarafından bu aşk bitmedi yorumları yapıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.