Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit aileleri bayramda unutulmadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Yönetimi ve Milliyetçi Hareket Partisi Yalova Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ramazan Bayramı’nda şehit ailelerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 14:59
Kaynak: Serap Polat
Şehit aileleri bayramda unutulmadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla, dernek yönetimi ve MHP Yalova Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte Yalova’daki şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Şehit Zeki Alpsoley, Şehit Mehmet Şirin Ay ve Şehit Mustafa Kalender’in ailesini ziyaret eden Başkan İla ve beraberindeki heyet şehit ailelerinin bayramını kutlayarak, hayır dualarını aldı.

“Onların ailelerine sabır ve güç diliyoruz”

Dini ve milli bayramlarda şehit ailelerini ziyaret ederek, evlatlarının yokluğunda bir nebze teselli bulmaları için dertlerini dinleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla, “Unutmamalıyız ki bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle yâd ediyoruz. Onların ailelerine sabır ve güç diliyoruz. Bu duygu ve düşünceler Necip Türk Milletimizin ve bütün İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu ulvi günlerin tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.