Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Park ve bahçeler için yaz hazırlığı başladı

Çınarcık Belediyesi, yaz aylarına yaklaşılması ve sezona az kalması nedeniyle park ve bahçelerde bakım çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde çim biçme, yabani ot temizleme ve mevsimlik çiçek ekimi çalışmaları devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Park ve bahçeler için yaz hazırlığı başladı

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Peyzaj Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, ilçedeki park ve bahçeleri yaz sezonuna hazırlamak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Ekipler, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Turgut Özal Parkı ve Özgürlük Parkı’nda mevsimlik çiçek ekiminin yanı sıra bisiklet yolunda ve yeşillik alanlarda bulunan yabani otların temizliği, çim biçme ve budama çalışması gerçekleştirdiler.

Konuyla ilgili bilgi veren Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, park ve bahçelerin bakımının halkın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda dinlenmesi için önemli olduğunu söyledi. Soyer, “Peyzaj Park ve Bahçeler Birimi ekiplerimiz belli bir plan ve program dahilinde ilçe genelinde çiçek ekimi, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarına devam ediyorlar. Halkımızın yoğun olarak kullandığı park ve bahçelerimizi yaz sezonuna hazır hale getiriyoruz. Amacımız ilçemizi daha yeşil, daha güzel ve daha yaşanabilir bir yer yapmak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.