Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel bireyler lunaparkta stres attı

Engelliler Haftası dolayısıyla kapılarını ildeki özel bireylere açan Yalova Lunaparkı renkli görüntülere sahne oldu. Özel bireyler aileleri ile lunaparkta doyasıya eğlenerek stres attılar

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 00:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 00:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Özel bireyler lunaparkta stres attı

Engelliler Haftası dolayısıyla Yalovalı lunapark işletmecisi Ali Altınbaş, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği’nden hizmet alan özel bireyler ve ailelerini konuk etti. Lunaparkta gönüllerince eğlenen özel bireyler, unutulmaz bir gün geçirdiler.

Lunaparkta çeşitli oyunlar ve aktivitelerle vakit geçiren özel bireyler ve aileleri, hem stres attı hem de sosyalleşti. Lunapark işletmecisi Ali Altınbaş, özel bireylerin hayata daha fazla katılmalarını sağlamak adına bu haftada bir şeyler yapmak istediğini belirterek, “Özel bireylerimiz bizim baş tacımız. Onların mutluluğu için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu hafta vesilesiyle onları lunaparkımıza davet ettik. Burada hem eğlendik hem de kaynaştık. Özel bireylerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı ise lunapark işletmecisi Ali Altınbaş’a teşekkür ederek, “Bu güzel etkinlik için kendisine çok minnettarız. Özel bireylerimiz için böyle fırsatlar çok önemli. Hem moral hem de motivasyon kazandılar. Biz de onların yüzlerindeki gülümsemeye ortak olduk. Ali Bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Özel bireyler ve aileleri ise unutulmaz bir gün geçirip doyasıya eğlendiklerini dile getirerek, “Lunaparkta çok güzel vakit geçirdik. Bize bu imkanı sağlayan Ali Bey’e çok teşekkür ederiz. Bizi unutmadığı için çok mutlu olduk. Engelliler Haftası’nın böyle güzel bir etkinlikle kutlanmasını çok sevdik” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.