Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul öncesi eğitimini iyileştirme çalışmaları devam ediyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul öncesi eğitimini yaygınlaştırma amacıyla toplantı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2023 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2023 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Okul öncesi eğitimini iyileştirme çalışmaları devam ediyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul öncesi eğitimine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okul öncesi eğitime başlayacak öğrencilerin uyum süreci, yönetmelik değişiklikleri, başarıyı artırmaya yönelik tedbirler ve gereken malzemeler konularını ele alan bir toplantı düzenlendi. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıya, merkez ve ilçelerdeki tüm anaokulu müdürleri katıldı.

Toplantının gerçekleştiği mekan Hayme Hatun Anaokulu oldu. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek tüm müdürlere teşekkürlerini iletti. Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yapan Akmeşe, çocukların sağlıklı ve kaliteli bir eğitim süreci geçirmeleri için gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul öncesi eğitimine olan destek ve ilginin artması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, çocukların temel eğitim hayatına daha sağlam bir şekilde başlamalarını sağlayarak başarılarını artırma hedefiyle önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.