Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler eğlenirken öğrendiler

Subaşı Belediyesi, beldedeki öğrencilere sanatla eğitim veriyor. Su tasarrufu konulu tiyatro oyunu, öğrencileri hem eğlendirdi hem bilinçlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Öğrenciler eğlenirken öğrendiler

Subaşı Belediyesi, çocukların eğlenirken öğrenmelerine imkan tanıyacak etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Subaşı beldesindeki okullarda doğa, enerji ve tasarruf gibi konularda bilinçlendirici tiyatro oyunları sahneleniyor. Subaşı Belediyesi tarafından beldeye getirilen tiyatro ekipleri, öğrencileri güldürürken düşündürüyor, eğlenirken bilgilendiriyor. Son olarak su tasarrufu konulu bir oyun sergileyen tiyatro sanatçıları, öğrencilerle interaktif olarak soru-cevap şeklinde diyaloglar da kurdu. Öğrenciler sahnelenen oyunları ilgiyle izlerken kahkahalara boğuldular. 

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, geleceğin teminatı çocukların oyun ve eğlence formatında eğitilmeleri ve öğrenmelerini sağlamak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Canbay, bundan sonra da bu tip etkinlikleri sürdüreceklerini dile getirdi.

Öğrenci velileri ve öğretmenler ise Subaşı Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Bu tip tiyatro oyunları sayesinde önemli bilgiler çocuklarda kalıcı oluyor. Bu da gelecekte onların gelişimine katkı sunacak. Belediyemize bu anlamda çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.