Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler, Çiftlikköy Hayvan Barınağında İngilizce dersi yaptı

Çiftlikköy Şehit Talha Bahadır Ortaokulu öğrencileri, İngilizce derslerini Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 17:16
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Öğrenciler, Çiftlikköy Hayvan Barınağında İngilizce dersi yaptı

Çiftlikköy Şehit Talha Bahadır Ortaokulu 5-D sınıfı öğrencileri, İngilizce derslerinin konusu olan ‘Animal World’ konusunu sokak hayvanlarıyla birlikte işledi.

Hayvan dünyasıyla ilgili İngilizce pratik yaptılar

İngilizce öğretmenleri Filiz Çavuş’la birlikte Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler, bir yandan barınakta bulunan kedi, köpek ve kuşlara mama ve yem verirken, diğer yandan da hayvan dünyasıyla ilgili İngilizce kelime ve cümle pratiklerini yaptı. Ziyaret sonrasında Çiftlikköy Belediyesi ekipleri tarafından yiyecek ve içecek ikramları yapılan öğrenciler, farklı bir İngilizce dersi işlemenin mutluluğuyla barınaktan ayrıldı.

“Can dostlarımızla ilgili hizmetlerimiz artarak devam edecek”

Sokak hayvanlarına dair duyarlılıklarını göreve başladığı ilk günden bu yana çeşitli hizmetlerle ortaya koyduklarını ve hayvanlarla ilgili pek çok yeniliği de zamanla uygulayacaklarını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimiz, örnek bir barınak olarak ilçemizdeki okulların da sıklıkla ziyaret ettiği bir tesisimiz. Çocukların İngilizce derslerini burada işlemeleri gibi çok güzel bir düşüncenin bu şekilde hayata geçmesi de bizi çok mutlu etti. Can dostlarımızla ilgili hizmetlerimiz artarak devam edecek.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.