Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik başkanlardan anlamlı talimatlar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanı Mahmut Nedim Suiçmez, koltuğunu Kuzey Hamza Haberal ve Göktuğ Uzundemir adlı iki çocuğa bıraktı. Temsili olarak başkanlık yapan çocuklar, Suiçmez’e gelecek nesiller için çalışmalarını sürdürmesi talimatını verdi

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Minik başkanlardan anlamlı talimatlar

Ülkü Ocakları Yalova İl Başkanlığı’nda düzenlenen etkinlikte 103. yıl dönümü kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemine vurgu yapıldı. Başkan Suiçmez, bu özel günde koltuğunu Kuzey Hamza Haberal ve Göktuğ Uzundemir adlı iki çocuğa devretti. Çocuklar, başkanlık koltuğuna oturarak Suiçmez’e talimatlarını iletti. Küçük Başkan Haberal, Ülkü Ocakları’nın gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışması gerektiğini söyledi. Uzundemir ise yeni neslin inşasının her şeyden önemli olduğunu belirterek eğitim ve seminer faaliyetlerine aralıksız devam edilmesini istedi.

Suiçmez, çocukların bayramını kutlayarak kendilerine Ömer Seyfettin Seçme Hikayeleri adlı kitabı hediye etti. Suiçmez, yaptığı açıklamada, “Bugün makam koltuğu, yarın ise Türkiye onlara emanet. Geleceğimizin teminatı güzel çocuklarımız bayramınızı yürekten kutluyorum, bu büyük bayramı bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bu vesileyle bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. Ülkü Ocakları olarak gelecek nesiller için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.