Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kursiyerler Açık Kapı Projesi Hakkında Bilgilendirildi

Sosyal çalışmacı Nisa İpar Yılmaz Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde kursiyerlerle buluştu. Yalova Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü’nden sosyal çalışmacı Nisa İpar Yılmaz İçişleri Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Açık Kapı Projesi hakkında kursiyerlere bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Kursiyerler Açık Kapı Projesi Hakkında Bilgilendirildi

Konuyla ilgili kursiyerlerin tek tek sorularını cevaplayan Yılmaz, dinleyicilere projenin önemli konularından bahsetti. Halk Eğitim Merkezi sosyal çalışmacı Nisa İpar Yılmaz’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Açık Kapı projesi nedir? Açık Kapı projesi, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulmuştur. Açık Kapı projesi ile vatandaşın valiliklere olan taleplerinin elektronik ortamda kayıt, takip ve sonuçlandırılma işlemleri gerçekleştirilmektedir. Uygulama sayesinde vatandaşlar, 17 başlık ve 322 konudan seçtikleri taleplerini doğrudan valilik bünyesinde oluşturulan Açık Kapı Masalarına iletebilmektedir. Talepler, geliştirilen internet uygulaması ve Açık Kapı Mobil uygulaması ile yapılabilmektedir. Kronikleşmiş sorunlara çözümler üretebilmek amacıyla öncelikle 2018 yılı Haziran ayına kadar 81 il valiliğinde, daha sonra da belli nüfusun üzerindeki ilçelerde Açık Kapı Projesi hayata geçirildi.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.