Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koca ve Sarıyıldız, SYDV Mütevelli Heyetine seçildi

Türk Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Şerafettin Koca ve Yalova Semerkand Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nasır Sarıyıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetine seçildi

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 01:26
Kaynak: Murat Can Aytemur
Koca ve Sarıyıldız, SYDV Mütevelli Heyetine seçildi

Türk Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Şerafettin Koca ve Yalova Semerkand Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nasır Sarıyıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetine seçildiklerini açıkladılar. Koca ve Sarıyıldız’ı ilk kutlayan isim ise Kızılay Yalova Şubesi yönetim kurulu üyesi Eser Çapadağ oldu. Çapadağ, Koca ve Sarıyıldız’ın SYDV çatısı altında önemli çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi. Çapadağ, “Kızılay ve Semerkand Gönüllüleri olarak, Yalova’da ihtiyaç sahibi kişi ve ailelere yardım eli uzatan Şerafettin Koca ve Nasır Sarıyıldız’ı tebrik ediyorum. Kardeşlerimizin SYDV Mütevelli Heyetine seçilmeleri, bizim için büyük bir onur ve mutluluktur. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Kendilerine verilen görevin bilincinde olduklarını ifade ederek, görev süreleri boyunca bu bilinçle hareket edeceklerini söyleyen Koca ve Sarıyıldız ise, “SYDV, yoksulluk içinde olan kişi ve ailelere sosyal yardım hizmeti sağlayan ve ülke genelinde bin 3 vakıf ile kamu hizmeti veren bir kurumdur. Biz de bu kurumda, Yalova’nın sorunlarına çözüm üretmek, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onlara destek olmak için çalışacağız. Bize bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.