Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kısmetse Olur Aybüke kimdir? Kısmetse Olur Aybüke kaç yaşında? Kısmetse Olur Aybüke Çangal nereli? Aybüke Çangal ne iş yapıyor?

Son dönemlerin fenomen Youtube programı Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının yıldızlarından Aybüke Çangal’ın kim olduğu oldukça merak edilen konular arasında. Aybüke Çangal kimdir, Aybüke Çangal nerelidir, Aybüke Çangal ne iş yapıyor fenomen yarışma programının hayranları bu soruların cevabını oldukça merak ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2023 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2023 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Kısmetse Olur Aybüke kimdir? Kısmetse Olur Aybüke kaç yaşında? Kısmetse Olur Aybüke Çangal nereli?  Aybüke Çangal ne iş yapıyor?

Yayınladığı her bölümüyle Youtube’yi kasıp kavuran milyonlarca kişi tarafından izlenen Kısmetse Olur Aşkın Gücü yaraşmasının fenomen isimlerinden Aybüke Çangal, programın en merak edilen yarışmacılarından biri. Daha programın ilk bölümünde erkekler evi yarışmacılarından Sedat Polat ile yaşadığı polemikle gündeme oturmayı başaran Aybüke Çangal isminden oldukça söz ettirdi. Programın sevenleri Aybüke Çangal kimdir? Aybüke Çangal kaç yaşında? Aybüke Çangal ne iş yapıyor? gbi soruların cevaplarını merak ediyor.

Aybüke Çangal ne iş yapıyor? Aybüke Çangal kaç yaşında? Beden Eğitimi bölümünde lisans eğitimine devam eden Aybüke Çangal 21 yaşındadır. İlk olarak TikTok dijital platformuna içerik üreterek tanınmaya başladı. TikTok’ta çektiği dans videolarıyla kısa süre içerisinde 2 milyon takipçiye ulaşan Aybüke Çangal nasıl gündem olacağını iyi biliyordu.

Yeni nesil Rap şarkıcısı ‘Çakal’ mahlaslı Emirhan Çakal ile hakkında çıkan aşk dedikoduları ile bir kez daha gündeme gelen Aybüke, Çakal ile sevgili olduğunu ama bunu göz önünde yaşamak istemediğini dile getirmişti. Aybüke Çangal’ın bu denli tanınmasına yol açan olay ise boynuna ‘ÇAKAL’ yazılı bir dövme yaptırmasıyla gerçekleşti. Yaptırdığı dövme ile haber programlarına bile konu olan Aybüke Çangal tüm Türkiye tarafından ÇAKAL dövmeli kız olarak tanındı.

Konuya ilişkin Emirhan Çakal’dan da bir açıklama geldi. Çakal, “Konusu geçen kişi ile hiçbir münasebetim yoktur kendisi bana takıntılı şekilde hayrandır” açıklamasını yaptı.

Emirhan Çakal’ın yaptığı açıklamaya tepki gösteren Aybüke Çangal, Emirhan Çakal’ın yalan söylediğini ve bir süre sevgili olduklarını iddia etti. Olaydan sonra Aybüke Çangal dövmesini sildirdiği görüntüleri TikTok hesabında yayınladı.

Aybüke Çangal Kısmetse Olur Aşkın Gücüne ne zaman katıldı?

Kısa bir içinde Youtube ’de başlayan ve herkes tarafından merakla beklenen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında Aybüke Çangal tekrar karşımıza çıktı. Programın ilk bölümünde erkekler evi yarışmacılarından Sedat Polat ile tanıştığı esnada Polat’ın kendisine “sen ‘ÇAKAL’ dövmeli kız değil misin” sorusunu yöneltmesi üzerine Çangal “evet” yanıtını verdi. Bunun üzerine Sedat Polat, Aybüke Çangal’a “sana asla saygı duymuyorum” diyerek başlayacak kaosun fitilini ateşledi.

Bu andan itibaren Aybüke Çangal programda bulunduğu süre boyunca Sedat Polat ile sonu gelmeyen bir polemiğe girdi. Programda bulunan Tolga Kandemir ile bir ilişkiye başlayan Aybüke Çangal diğer yarışmacılarla sürekli olarak yaşadığı tartışmalar ve kaoslardan dolayı kendi ilişkisine odaklanamadığı için Tolga Kandemir ile küs-barış bir ilişki sürdürdü. Yaşadıkları aşk izleyenler tarafından desteklenen ve sevilen bir aşk oldu. ‘AYTOL’ olarak anılan çiftin dışarıda bu kadar popüler hale gelmesi programdaki diğer yarışmacılar tarafından kıskanılmaya başladı.

Öte yandan Aybüke Çangal’ın olaylardan ve kaoslardan uzak durmaması kısa sürede çok fazla yıpranmasına sebep oldu. Son olarak kızlar evindeki bir diğer yarışmacı Cansel Ayanoğlu ile Aybüke fiziksel şiddet içeren bir kavga yaşadıktan sonra Aybüke ve Tolga çifti programdan çekilerek ilişkilerini dışarıda yaşamaya karar verdi. Yarışmadan ayrıldıktan sonra dışarıda gözler önünde özgürce ilişkilerini yaşayan çiftin bu mutluluğu uzun sürmedi.

Kısa bir süre önce kendi İnstagram hesaplarından açıklama yapan Aybüke ve Tolga ilişkilerini karşılıklı anlaşarak sonlandırdıklarını açıkladı.

Aybüke Çangal Nereli?

Aybüke Çangal doğma büyüme İstanbulludur.

Aybüke Çangal Boyu, Kilosu nedir?

Aybüke Çangal’ın boyu 1,73 cm, kilosu ise 57’dir.

Aybüke Çangal Kaç Yaşında?

25 Ekim 2001 doğum tarihli Aybüke Çangal 21 yaşındadır.

Aybüke Çangal Ne İş Yapıyor?

Aktif olarak Influencer’lık yapıyor ve TikTok fenomeni olarak hayatına devam ediyor.

Güncel olarak TikTok’ta 1,8 Milyon takipçisi bulunan Aybüke Çangal’ın Instagram’da 783 Bin takipçisi bulunuyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.