Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karlık Yaylası doğa turizmine kazandırılacak

Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Karlık Yaylası Tabiat Parkı ve Ortaburun Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunuldu. Bölgenin doğa turizmine kazandırılmasının hedeflendiği vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2026 04:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2026 04:14
Kaynak: Mustafa Turan
Karlık Yaylası doğa turizmine kazandırılacak

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Doğa Turizmi Proje Uygulama Şubesinde görev yapan Mimar M. Aykut Göndelen, Mimar Yusuf Yolay ve İnşaat Mühendisi Arif Can Çalışkan Tabiat Parklarında incelemelerde bulundu.

İncele kapsamında Bölge Müdür Yardımcısı Yunus Aydemir, Doğa Turizmi Şube Müdürü Emre Selek, İl Müdürü Melike Saraçoğlu ve Çınarcık DKMP Şefi Sezgin Gürgün de eşlik etti. Karlık Yaylası Tabiat Parkı ve Ortaburun Tabiat Parkı’nda yapılan incelemelerde, tabiat parklarında yapılması planlanan çalışmalar ve doğa turizmine kazandırılması süreçleri hakkında istişarelerde bulunulduğu açıklandı.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.