Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahve Tutkunları Bu Sergi Kaçmaz!

Yalova Belediyesi’nin 28 Nisan-12 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilecek Yalova Kent Müzesi’nde yer alan ‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli sergisinin açılışı gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Kahve Tutkunları Bu Sergi Kaçmaz!

‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli sergisinin açılışını Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu, Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Candan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, Yalova İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir ile birlikte koleksiyoner Sümer Ayer yaptı. Açılışın ardından katılımcılar ile birlikte Sümer Ayer’in koleksiyonunda yer alan objelerin sergisini gezen Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu, geçmişten günümüze kahvenin yapımı, hazırlanışı, servis edilişi ve kullanılan fincan, cezve ve birçok materyaller hakkında bilgiler aldı. Serginin gezilmesinin ardından misafirlere kahve ikramı yapılırken, Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu, koleksiyoner Sümer Ayer’e Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk adına teşekkür plaketi verdi. Plaket takdiminin ardından sergiye katılan konuklara, sergiye destek olan Kuru Kahveci Mehmet Efendi tarafından kahve ikramı yapıldı.

‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli sergi 12 Mayıs tarihine kadar Yalova Kent Müzesi’nde gezilebilecek olup, misafirlere kahve ikramı devam edecek.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.