Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlara Kanser Hastalığı konusunda farkındalık yaratıldı

Yalova İl Sağlık Müdürlüğünce, Uzm. Dr. Şems Azra Kaya Göktaş ve Ebe Ayça Demirci tarafından Gebze Otoyol İşletme Müdürlüğünde görevli kadınlara kanser hastalığına dair eğitimler verildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2024 03:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2024 03:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadınlara Kanser Hastalığı konusunda farkındalık yaratıldı

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği eğitimlere hız kesmeden devam ediyor. Aralıksız olarak eğitimler vererek vatandaşlar üzerinde farkındalık yaratmayı hedefleyen Yalova İl Sağlık Müdürlüğü son olarak, Uzm. Dr. Şems Azra Kaya Göktaş ve Ebe Ayça Demirci ile Gebze Otoyol İşletme Müdürlüğünde görevli kadınlara kanser hastalığına dair eğitimler verdi. Gerçekleştirilen eğitimlerde kadın çalışanlar; Meme Kanseri Taraması, Rahim Ağzı Kanseri Taraması ve Kolorektal Kanser Taraması konusunda farkındalık kazanarak bilgi sahibi oldu.

Otoyol İşletme Müdürlüğünün Konferans Salonunda yapılan eğitimlerin devamında ise tamı tamına 35 kadın çalışana Sağlık Bakanlığı birinci basamak koruyucu ve önleyici sağlık hizmetleri kapsamında yüz yüze eğitim verildi ve soru cevaplar yapılarak farkındalık oluşturuldu devam etmiştir. Kadın çalışanlar gerçekleştirilen eğitimlerde hem bilgi sahibi oldu hem de sağlık konusunda önemli bilgiler edinerek, sorularına cevap bulma şansı yakaladı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.