Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Kapalı Üretici Pazarı ile ilgili görüşülecek

Kadıköy Belediyesi Özden Mahallesi’nde bulunan katlı otoparkta kurulması planlanan Üretici Pazarı ile ilgili bilgilendirme toplantısı; 28 Haziran Cuma günü Saat: 17:00’da belediyenin nikah salonunda gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 00:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Kapalı Üretici Pazarı ile ilgili görüşülecek

Kadıköy Belediyesi bir duyuruda bulundu ve vatandaşlara seslendi. Açılması planlanan ve merakla beklenen Kadıköy Kapalı Üretici Pazarı ile alakalı olarak bir paylaşımda bulunan Kadıköy Belediyesi, 28 Haziran Cuma günü saat 17.00’da belediyenin nikâh salonunda bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirerek, pazarda tezgâh açmak isteyen üreticiler ile bir araya geleceklerini belirtti. Bu gelişmeler, Kadıköy halkı ve çevre sakinleri arasında merakla beklenen bir adım olarak dikkat çekerken, üretici pazarının kurulmasıyla ilgili daha fazla detayın paylaşılacağı toplantı, aynı zamanda da ilgili tüm taraflar için önemli bir fırsat sunuyor.

‘’Tüm üreticilerimizi bekliyoruz’’

Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde idi, ‘’Belediyemiz Özden Mahallesinde bulunan Katlı Otoparkta kurulması planlanan Üretici Pazarı ile ilgili bilgilendirme toplantısı 28 Haziran Cuma günü Saat: 17:00’da Belediyemiz Nikah Salonunda gerçekleştirilecektir. Pazaryerini kullanmak isteyen tüm üreticilerimizi toplantıya bekliyoruz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.