Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy’de çocuklar doyasıya eğlendiler

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla beldede çocuklar için devasa bir oyun parkı kurdu

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 15:48
Kaynak: Yalova Hayat
Kadıköy’de çocuklar doyasıya eğlendiler

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklar için unutulmaz bir hale getirmek için dev bir oyun parkı kurdu. Yüz boyama, yarışlar ve ikramların da yer aldığı parkta çocuklar doyasıya eğlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan da çocukları yalnız bırakmadı. Parka gelen Tavşan, çocuklarla oyunlar oynadı ve penaltı atışlarını kurtarmaya çalıştı. Tavşan, miniklerin eğlencesine ortak olurken, “Çocuklarımız bu ülkenin geleceği. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. O nedenle kurduğumuz parkla çocuklarımızın kendilerine armağan edilen bu bayramı doyasıya eğlenerek kutlamalarını istedik” dedi.

Yüz boyama standında yüzlerini rengarenk boyayan çocuklar, daha sonra çeşitli yarışmalara katılarak hediyeler kazandı. Parkta ücretsiz ikramlar da sunuldu. Çocuklar ve aileleri ise Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a bu güzel organizasyonu için teşekkür ettiler.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.