Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Özel İdaresi yangın sonrası Denizçalı Köyünde onarıma başladı

Yalova İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, katı atık depolama sahasında meydana gelen ve yoğun çabanın ardından söndürülen yangın sonrası Denizçalı Köyünde onarım çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 04:20
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
İl Özel İdaresi yangın sonrası Denizçalı Köyünde onarıma başladı

Kurban Bayramı’nın 2’nci günü Çiftlikköy ilçesine bağlı Denizçalı köyünde bulunan Yalova Katı Atık Birliği’ne ait katı atık depolama sahasında yangın meydana geldi. Yalova, Altınova, Çiftlikköy, Taşköprü ve TASKİB itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, DSİ ekipleri, AFAD, Sivil Toplum Kuruluşları, çevre illerin itfaiye desteği ve havadan helikopterle müdahale edilen yangın, tüm birimlerin koordineli çalışmasıyla bayramın son günü ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Yangının ardından itfaiye ekipleri tarafından alanda soğutma çalışmaları yapılırken İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri de bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Su patlaklarının yaşandığı bölgelerde kanal açarak su borularını yenileyen ekipler, vidanjörle su tahliyesi gerçekleştirdi. Ormanlık alanda yol açan ekipler, hasar alan yol ve kaldırımlarda da düzenleme çalışmaları yapıyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.