Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastanede bayram sevinci

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hastanede tedavi gören çocukları sevindirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Hastanede bayram sevinci

Servislerdeki çocukların odalarını balonlar ve bayraklarla süsleyen personeller, çocuklara hediyeler vererek bayramlarını kutladı

Hasta yataklarında bayram coşkusunu yaşayan çocuklar ve aileleri, sağlık personellerine teşekkür etti.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Hastane personelleri, bayramı hastanede tedavi olarak geçirmek zorunda kalan çocukları unutmadı. Servislerdeki çocukların odalarını balonlar ve bayraklarla süsleyen personeller, çocuklara çeşitli hediyeler de sunarak bayramlarını kutladı.

Hasta yataklarında bayram coşkusunu yaşayan çocukların aileleri ise, sağlık personellerine teşekkür ederek, “Çocuklarımız hastanede tedavi görüyorlar. Ama onlar birer çocuk. Dolayısıyla her çocuk bu bayramın coşkusunu yaşamalı. Hastane personelleri çocuklarımızı unutmayarak etkinlikler düzenlediler. Çocuklarımız da hasta yataklarında bile olsa bu coşkuya ortak oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.