Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk eğitimi kursları dijitalleşmeye gidiyor

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) ile halk eğitimi kurslarının artık dijital platformda da verileceğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Halk eğitimi kursları dijitalleşmeye gidiyor

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, halk eğitimi kurslarını dijital ortama da taşıdı. Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) ile halk eğitimi kursları artık sürekli zenginleştirilen dijital platform www.hemba.gov.tr’de verilecek. Katılımcıların dersleri istediği yerden takip edebileceği ve sonunda sertifika almaya hak kazanacağı dijital sistem Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe tarafından tanıtıldı.

HEMBA hakkında bilgiler veren Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “HEMBA, Milli Eğitim Bakanlığı’nın hayata geçirdiği bir proje olup, halk eğitimi kurslarının dijital ortamda sunulmasını sağlamaktadır. HEMBA ile katılımcılar istedikleri zaman ve yerden derslere erişebilmekte ve sertifika almaya hak kazanmaktadır. HEMBA’da şu anda 30 farklı kategoride 200’ün üzerinde eğitim bulunmaktadır. Bu eğitimler sürekli güncellenmekte ve yeni eğitimler eklenmektedir. HEMBA ile halk eğitimi kurslarının erişilebilirliği ve kalitesi artmaktadır” dedi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.