Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneyköy Muhtarıdan çocuklara sürpriz kutlama

Güneyköy Muhtarlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara sürpriz bir kutlama programı gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 17:06
Kaynak: Yalova Hayat
Güneyköy Muhtarıdan çocuklara sürpriz kutlama

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Güneyköy’de sürpriz kutlama programı düzenlendi. Güneyköy Muhtarı Emin Baysal ve köydeki vatandaşlar meydanı balonlarla ve Türk bayrakları ile donattılar. Sabah uyandıklarında köy meydanını gören çocuklar ise büyük bir mutluluk yaşadılar. Bununla da kalmayan Baysal, çocuklarla birlikte 23 Nisan’a özel hazırlanan pastayı kesti. Ardından çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar unutulmaz bir bayram geçirdiler.

Çocukların mutluluğunun kendisini de mutlu ettiğini ifade eden Güneyköy Muhtarı Emin Baysal, “Öncelikle tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyorum. Meclisimizin kuruluşunun 104. yılını ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Çocuklarımız mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Bizim en büyük çabamız onlar için güzel bir gelecek hazırlamak. Meydanda gerçekleşen sürpriz bayram kutlamasında onların yüzlerindeki mutluluğa paha biçilemez” dedi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.