Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziosmanpaşa İlkokulu Öğrencilerinden Kitap Sergisi

Yalova Gaziosmanpaşa İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri kitap okuma alışkanlığı kapsamında yaptıkları çalışmaları Engelsiz Kafe’de sergiledi

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Gaziosmanpaşa İlkokulu Öğrencilerinden Kitap Sergisi

Velileriyle birlikte yoğun bir katılım gösteren öğrenciler okudukları kitapları sınıf öğretmenleri gözetiminde projelendirip yeteneklerini ve birikimlerini ortaya koydu. Gaziosmanpaşa İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri kitap okumanın önemine dikkat çekmek için ortaya koydukları çalışmalarını sınıf öğretmenleriyle birlikte paylaştı. Serginin açılışını Gaziosmanpaşa İlkokulu Okul Müdürü Süleyman Şafak, Yalova Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Duran ve Çiftlikköy Belediyesi Meclis Üyesi Cenap Altınöz gerçekleştirdi. İlkokul öğrencilerinin ortaya koydukları rengarenk sunumlar sergiye gelenler tarafından büyük bir ilgi gördü.
2021-2022 eğitim öğretim yılı başında öğrencileriyle birlikte çalışmalara başladığını ifade eden sınıf öğretmeni Saniye Özgür, “Gaziosmanpaşa İlkokulu 2-D sınıfı olarak 8 tane kitap belirledik, her kitap için öğrencilerimize bir aylık süre verdik kitapları okudular daha sonra arkadaşlarıyla bu kitapların sunumlarını yaptılar. Farklı çeşitlerde projeler ürettiler, drama ya da resimlerle projelerini sundular. Amacımız onların okumalarını sağlamak, onları okumaya teşvik etmek. Çok heyecanlı çalıştılar, her kitapta daha fazla heyecanlandılar ve çok güzel ürünler ortaya çıktı. Kendilerini geliştirmeleri açısından, özgüven kazanmaları açısından faydalı bir etkinlik oldu, arkadaşlarına sunmaları da özgüvenlerini geliştirdi” diye konuştu.

HABER/M.Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.