Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FISTIKLI İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE SU VERİMLİLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün başlattığı Su Verimliliği Seferberliği kapsamında, Yalova’nın Armutlu ilçesine bağlı Fıstıklı Köyü İlköğretim Okulundaki öğrencilere su kaynaklarının verimli kullanılması, çevre bilincinin kalıcı olarak sağlanması ve farkındalığın arttırılması amacıyla Su Verimliliği Etkinliği gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
FISTIKLI İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE SU VERİMLİLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Fıstıklı İlkokulunda gerçekleşen etkinliğe Tarım ve Orman Yalova İl Müdürü Suat Parıldar, Armutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürü M. Fatih Kayalı, Armutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Alper Canatan ile Fıstıklı İlköğretim Okulu Müdürü Sabahattin Ata, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı. Su Yönetimi Genel Müdürlüğünden Eğitim Sorumlusu Uzman Ozan Soytürk, etkinlikte öğrencilere suyun bilinçli ve verimli kullanımında öğrencilere farkındalıklarını arttıracak bilgiler aktardı.

Soytürk, suyun dünya üzerinde yaşayan tüm canlıların geleceği için önemine dikkat çekti ve günümüzde su kaynaklarının yok olması, kuraklığın artması konularını vurguladı. Soytürk, öğrencilere su tasarrufunu alışkanlık haline getirmeleri ve bunu bir yaşam tarzına dönüştürmelerini sağlayacak eğitim videoları sunumu yaptı.

Eğitimin ardından okuldaki musluklara tasarruflu musluk uçları takıldı. Katılım sağlayan öğrencilere eğitici materyaller hediye edildi.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.