Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy yaz sezonuna hazırlanıyor

Esenköy Belediyesi yaz sezonu için hazırlıklarına hız verdi. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, “Misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek için beldemizi sezona hazırlıyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Esenköy yaz sezonuna hazırlanıyor


Esenköy Belediyesi, beldede yol ve kaldırımların modernize edilmesi için önemli projeleri hayata geçiriyor. Turizm beldesi statüsüne alınan Esenköy, yaz sezonuna hazırlanıyor. Esenköy Belediyesi, beldede yaşayan ve tatil için gelen vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlamaları için yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Esenköy beldesi Merkez Camii önündeki eski kaldırım sökülerek yerine yeni ve modern kaldırımlar inşa ediliyor. Kaldırım çalışmasına paralel olarak beldede çevre düzenleme çalışmaları da hız kazandı.

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, beldenin turizm potansiyelini artırmak için çalıştıklarını belirterek, “Esenköy, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla turizm beldesi statüsüne alındı. Yaz aylarında beldemize çok sayıda yerli ve yabancı turist geliyor. Biz de onlara daha iyi hizmet verebilmek için beldemizi sezona hazırlıyoruz. Yol ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Beldemizin çehresini değiştirecek projelerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.