Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy sahillerinde düzenleme çalışması başlatıldı

Yaz aylarının en hareketli noktalarından birisi durumundaki Esenköy beldesinde sahiller yaz sezonuna hazır hale getiriliyor

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 00:50
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Esenköy sahillerinde düzenleme çalışması başlatıldı

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, yaz aylarına yönelik olarak ilçede gerçekleştirilen sahil düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların yapıldığı alanları ziyaret eden Başkan Temel, ilgili kurum müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Temel, yaz aylarında ilçe nüfusunun önemli ölçüde artacağını ve bu nedenle sahillerin tatilcilerle dolup taşacağını belirtti. Esenköy’e gelen her bir tatilcinin memnun ayrılmasının, beldenin turizm potansiyelinin gelişimi açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Temel, belediye olarak yaz sezonuna her açıdan hazır bir Esenköy oluşturmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Temel, “Sahillerimizin bakımlı ve temiz bir şekilde yaz sezonunda vatandaşlarımızı ağırlayacağını düşünüyoruz. Esenköy, son yıllarda turist sayılarında yaşanan artışla, turizme verdiğimiz önemin ve yaptığımız çalışmaların doğru yolda olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Ayrıca sahil düzenlemelerinin yanı sıra ilçe genelinde diğer altyapı ve üstyapı çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiğini belirten Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, “Yaz sezonuna girerken, Esenköy’ün her açıdan hazır olması için çalışıyoruz. Tatilcilerimizin burada güzel anılar biriktirmesini ve Esenköy’den memnun ayrılmasını hedefliyoruz” dedi.

Bu düzenlemelerin, Esenköy’ün turistik cazibesini artırarak bölge ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor. Başkan Temel, ilçede gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından sahillerin hem yerel halk hem de ziyaretçiler için daha cazip hale geleceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.