Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy sahilleri çiçeklendi

Marmara’nın ve Yalova'nın önemli tatil noktalarından olan Esenköy’de okulların kapanması ile birlikte başlayacak olan yaz sezonuna yönelik hazırlık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Esenköy Belediyesi de bu kapsamda park, bahçe ve yol kenarlarına gül dikerek farklı bir görüntü oluşturdu

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Esenköy sahilleri çiçeklendi

Esenköy Belediyesi yaz sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Okulların kapanması ile birlikte başlayacak olan yaz sezonunda beldeye çok sayıda tatilci akın edecek. Bu anlamda beldeyi yaz sezonuna hazırlayan ve turistleri en iyi şekilde karşılamaya hazırlanan Esenköy Belediyesi de belde sahilinde kısa bir süre önce gerçekleştirilen çevre düzenlemesine ekler yapıyor. Park ve bahçeler ile sahil şeridinde düzenleme yapılan noktalara gül dikildi. Dikilen güllerle adeta çiçek açan sahiller vatandaşlardan da tam not aldı. Esenköy Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, “Beldemiz bu düzenleme ile çok daha güzel bir görünüme kavuştu. Adeta Esenköy sahilleri çiçek açtı” diyerek Esenköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.  
Esenköy’ün turizm kapasitesini arttırmak adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ise beldenin ‘Turizm Beldesi’ statüsüne alındığını hatırlattı. Bu anlamda yaz sezonlarının oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Temel, “Yaz sezonu beldemiz açısından çok önemli bir zaman dilimi. Biz de belediye olarak gerek beldemizdeki esnaflarımızın gerek belde halkımızın ve gerekse tatil amacıyla Esenköy’e gelen vatandaşlarımızın tatili en iyi şekilde geçirmeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında küçük dokunuşlarla beldemizin görüntüsünü de değiştirmeye çalışıyoruz. Kısa süre önce yaptığımız çevre düzenlememize ek olarak bu noktalara güller dikerek ‘Çiçek Kenti Yalova’ya yakışan bir görüntü oluşturmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.