Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy’de mesire alanı yaza hızlı bir giriş yapacak

Esenköy Belediyesi tarafından yapımı devam eden mesire alanı çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için bir gezi gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Esenköy’de mesire alanı yaza hızlı bir giriş yapacak

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde belediye tarafından yapımı devam eden mesire alanı yaz sezonuna yetişecek. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i makamında ziyaret eden vatandaşlar öncelikle mesire alanı çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Ardından da Başkan Temel’le birlikte mesire alanına giderek burada incelemede bulundular.

Amaçlarının ilçe halkına hak ettiği hizmetleri üretmek ve beldenin ihtiyaç duyduğu yatırımları kazandırmak olduğunu dile getiren Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, “Mesire alanımız ilçemize yakışır bir şekilde tamamlanacak. Burası hem ilçemizin hem de çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimizin doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri bir yer olacak. Yaz sezonuna yetişmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Esenköy Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Temel’e teşekkür eden vatandaşlar ise, “Mesire alanının yapılmasından çok memnunuz. Burası ilçemize değer katacak bir proje. Başkanımızın yaptığı hizmetleri takdir ediyoruz” diye konuştular.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.