Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköy’de Camiler Bayrama Hazırlanıyor

Yalova’nın Esenköy beldesinde belediye ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi beldedeki camilerde temizlik çalışması yaptı. Camilerin halıları yıkandı ve dezenfekte edildi

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2023 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Esenköy’de Camiler Bayrama Hazırlanıyor

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, beldedeki tüm camilerde bayram temizliği yaptıklarını ve bayramın huzur ve güven içinde geçmesi için tedbir aldıklarını söyledi.

Yalova’nın Esenköy beldesinde belediye ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla beldedeki camilerde temizlik çalışmalarına hız verdi. Camilerin halıları yıkanarak bayrama hazır hale getirildi.

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, beldede bulunan bütün camilerde bayram temizliği yaptıklarını söyledi. Başkan Temel, profesyonel ekipman ve ekipler tarafından yapılan temizlikte özellikle yıl boyu kirlenen cami halılarının yıkandığını belirtti.

Temel, Ramazan Bayramı’nın beldede huzur ve güven içinde geçmesi için belediye olarak gerekli tedbirleri aldıklarını da ifade ederek, “Bayram namazlarında camilerimiz dolup taşıyor. Biz de nasıl evlerimizi bayramlara hazırlıyorsak camilerimizi de aynı titizlikle temizleyip bayrama hazırlıyoruz. Ramazan Bayramımız şimdiden mübarek olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.