Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler Haftası Renkli Gösterilere Ev Sahipliği Yaptı

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda hizmet alan engelli gençler, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla folklor gösterisi düzenlediler. Gösteride renkli görüntüler oluştu

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Engelliler Haftası Renkli Gösterilere Ev Sahipliği Yaptı

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda hizmet alan engelli gençler, folklor gösterisi düzenlediler. Gösteriye il müdürü, Halk Eğitim Merkezi müdürü ve kurum personelleri de katıldılar. Etkinlikte engelli gençler, yöresel kıyafetler giyerek folklor gösterisi sundular. Gösteriyi izleyen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hatice Sevinç Tanrıverdi ve kurum personelleri, gençleri alkışlayarak tebrik ettiler. Gösterinin ardından müzik eşliğinde eğlenen engelli gençler, Engelliler Haftası’nı coşkuyla kutladılar.

Etkinlikle ilgili konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, engelli gençlerin yeteneklerini sergilemelerine imkan sağladıklarını belirterek, “Engellilerimiz kendilerine imkan verildiğinde her şeyi başardıklarını bir kez daha gösterdiler. Engelliler Haftası’nda onların mutluluğuna ortak olmak istedik. Folklor gösterisiyle hem kültürümüzü yaşattılar hem de bizleri mest ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.