Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EBS Yalova: ‘’Eğitim Bir-Senli olmak her zaman ayrıcalıktır’’

Yalova Eğitim Bir-Sen'in Kadın Komisyonu öncülüğünde düzenlenen etkinlik kapsamında, 130 üye İstanbul gezisine katılarak sendikanın sosyal ve kültürel alanlarda üyelerine sağladığı hizmetlere katkıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 05:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 05:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
EBS Yalova: ‘’Eğitim Bir-Senli olmak her zaman ayrıcalıktır’’

Eğitim Bir-Sen, çalışanların haklarını koruma mücadelesinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek üyelerine destek olmayı hedefliyor. Bu çerçevede düzenlenen İstanbul gezisi, sendika üyelerinin bir araya gelerek keyifli bir gün geçirmelerine imkan sağladı.

Gezinin yanı sıra, Eğitim Bir-Sen çatısı altında çeşitli kurslar, seminerler ve konferanslar düzenlenmekte. Ayrıca, "Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi" kapsamında binlerce kitap öğrencilerle buluşturularak, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlanması hedefleniyor.

Eğitim Bir-Sen yetkilileri, sendikalarının üyelerine sunduğu imkanlarla ilgili olarak şunları belirtti: "Eğitim Bir-Senli olmak her zaman ayrıcalıktır. Bizler, üyelerimize sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında destek olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillerin bilgiyle donatılması ve toplumun her kesiminin eşit fırsatlara erişimi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

 

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.