Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DKMP Bölge Müdürü, Yalova’da incelemelerde bulundu

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Bölge Müdürü Ali Bozkurt, Yalova Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan yatırımlar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 02:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 02:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
DKMP Bölge Müdürü, Yalova’da incelemelerde bulundu

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Bursa Bölge Müdürü Ali Bozkurt, Yalova Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. DKMP Yalova Şube Müdürü Nevzat Alğan tarafından Yalova ilinde yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilen faaliyetlere dair bilgilendirilen Bozkurt, daha sonra Şube Müdürlüğü personelleri ile sohbet etti. Özellikle koruma altında tutulan Hersek Lagünü ve burada oluşturulan alanlar hakkında Alğan’dan bilgiler alan DKMP Bursa Bölge Müdürü Ali Bozkurt, bu alanın ülkenin en önemli noktalarından birisine dönüştüğünü dile getirdi. Birçok kuş türüne ev sahipliği yapan Hersek Lagünü’nde DKMP olarak eğitim faaliyetlerini de sürdürdüklerinin altını çizdi.

Çınarcık ilçesinde oluşturulan Doğa Eğitim Merkezi’ni de Alğan ile ziyaret eden Bozkurt burada da çalışmaları yerinde inceledi. O esnada merkezi ziyaret eden öğrencilerle birlikte merkezi gezen ve öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Bozkurt, Alğan ve ekibine Yalova’da yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.