Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Depremzede çocuklara ücretsiz bayram tıraşı

Yalova Berberler ve Kuaförler Odası, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde KYK yurtlarında kalan depremzede ailelerin çocuklarına ücretsiz bayram tıraşı yaptı. Oda Başkanı Şenol Ulutürk, depremzede vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2023 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Depremzede çocuklara ücretsiz bayram tıraşı

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremde zarar gören aileler Yalova’daki KYK yurtlarında kalıyor. Ramazan Bayramı’nı memleketlerinden uzakta ve buruk geçirecek olan depremzede vatandaşlar ve çocukları için harekete geçen Yalova Berberler ve Kuaförler Odası da bu ailelere destek olmak için bir etkinlik düzenledi. Oda üyesi berber ve kuaförler KYK yurtlarında kalan depremzede ailelerin çocuklarına ücretsiz bayram tıraşı yaptı.

Oda Başkanı Şenol Ulutürk, yaptığı açıklamada, depremzede vatandaşların zor günler geçirdiklerini belirterek, onlara moral vermek istediklerini söyledi. Ramazan Bayramı’na sayılı günlerin kaldığını hatırlatan Ulutürk, “Depremden sonra Yalova’da yaşayan herkes gibi biz de çok üzüldük. Biz de mesleğimiz gereği elimizden gelen bir şey yapmak istedik. KYK yurtlarında kalan depremzede ailelerin çocuklarına ücretsiz bayram tıraşı yaptık. Çocukların mutlu olduğunu görmek bize de mutluluk verdi. Yaralar sarılana, ihtiyaçlar ortadan kalkana kadar Yalovalı berber ve kuaförler olarak depremzede vatandaşların yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bayram tıraşı olan depremzede çocukları KYK Yalova İl Müdürü Salih Kılıç da yalnız bırakmadı. Kılıç, Yalova Berberler ve Kuaförler Odası’na teşekkür ederek, depremzede çocuklar ve aileleri ile de bir süre sohbet etti. Kılıç, “KYK olarak depremzede vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Bu zor süreçte onlara destek olan Yalova Berberler ve Kuaförler Odası’na da teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinlikle çocuklarımızın bayram sevincine ortak oldular” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.