Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de küçükler Kur’an kursu mezunları bir araya geldi

Çiftlikköy Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 yaş Kur’an kurslarının 10. yıl etkinliği çerçevesinde mezunlar buluşması yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy’de küçükler Kur’an kursu mezunları bir araya geldi

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde 4-6 yaş Kur’an kurslarının 10. yıl etkinliği kapsamında mezunlar buluşması gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Kur’an kursunda yapılan buluşmaya öğrenciler, veliler ve İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy katıldı. Buluşmada çocuklar halat çekme, sandalye kapmaca, yakan top gibi oyunlar oynayarak eğlendiler. Mezun öğrenciler bir araya gelerek hasret giderdiler.

Etkinliğin amacı hakkında bilgi veren Çiftlikköy Müftüsü Yusuf Ulusoy, “4-6 yaş Kur’an kursları Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın 10 yıl önce başlattığı bir proje. Bu proje çocuklarımızın Allah’ı ve Peygamberimizi sevgi temelli tanımalarını, İslami değerleri fark etmelerini ve Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun sağlıklı bir din ve ahlak gelişimi ile öğrenebilmelerini sağlamaktadır. Bu kurslarda eğitim alan çocuklarımızın mezun olduktan sonra da bağlarını koparmamalarını istiyoruz. Bu nedenle bu tür buluşmalar düzenliyoruz. Burada hem öğrencilerimiz hem de öğreticilerimiz birlikte vakit geçiriyorlar. Bu sayede hem öğrenci-öğretici arasındaki bağı devam ettiriyoruz hem de çocuklarımızın doğru arkadaşlıklar kurmalarına katkı sağlıyoruz” dedi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.