Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediyesi, yaz aylarına hazırlanıyor

Havaların ısınması ile birlikte, Çiftlikköy’de yaz hazırlıkları başladı. Bu kapsamda belediye ekipleri parklarda bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 01:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 01:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy Belediyesi, yaz aylarına hazırlanıyor

Çiftlikköy Belediyesi yaz hazırlıklarına başladı. Çocukların güvenli ve temiz bir ortamda gönüllerince oynayabilmesi ve eğlenmesi adına, ilçe genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri, yaklaşan yaz aylarında çocukların bolca vakit geçirecekleri parkları gözden geçirdi, gerekli olan bakımları yapıldı ve onarım gereken yerleri saptayarak tamir gerçekleştirdi.

Çiftlikköy Belediyesi'nin park bakım ve onarım çalışmaları, ilçedeki vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, çocuklar da parklardaki yenilikleri heyecanla bekliyor.

Belediye ekipleri, park bakımı ve onarım çalışmalarının ilerleyen günlerde tamamlanmasını planlanıyor ve aynı zamanda çocukların ve ailelerin keyifle vakit geçirebileceği, yeşil alanların daha da canlanacağı bir yaz sezonu için çalışmalar aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.