Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiçek Yuvası Anaokulu çocuk şenliği düzenledi

Çiçek Yuvası Anaokulu, Teşvikiye Cevizli Bağ’da çocuk şenliği düzenledi. Şenliğe, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çiçek Yuvası Anaokulu çocuk şenliği düzenledi

Çiçek Yuvası Anaokulu, başarılı bir eğitim ve öğretim yılını daha geride bırakarak başarılarını kutlamak için çocuk şenliği düzenledi. Şenlik, Teşvikiye Cevizli Bağ’da yapıldı. Şenlikte balon, dondurma ve çeşitli ikramlar dağıtıldı. Minik öğrenciler için yüz boyama, resim çizme, sulu boya etkinlikleri ve alana kurulan oyuncaklarla doyasıya eğlendiler. Velilerinin de katıldığı ip çekme, yumurta taşıma, çuval yarışı gibi etkinliklerde yarışmayı kazananlara çeşitli hediyeler verildi.

Şenliğin en büyük ilgi çeken noktası ise Transformers kostümü giyen animatör oldu. Miniklerin büyük ilgisi ile karşılaşan Transformers, miniklerin eğlencelerine de eşlik etti.

Şenliğin sonunda konuşan Çiçek Yuvası Anaokulu yetkilileri, şenliği gelenekselleştirmeye başladıklarını söylediler. Yetkililer, “Bu şenlikle hem miniklerimize hem de velilerimize güzel bir gün yaşatmak ve bir eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu atmak istedik. Bu şenlikte bize destek veren Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nedim Karabacak’a, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanımız Ahmet Kotcioğlu’na, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.