Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu hafta sinema tutkunlarını hangi filmler bekliyor?

Yalova’da sinemaseverleri buluşturan Cinetime ve Cinemapink salonlarında birbirinden farklı onlarca yeni film gösterime girdi. Hafta sonunu değerlendirmek için aktivite arayan sinema tutkunları için filmlerin detayları haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 01:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 15:59
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Bu hafta sinema tutkunlarını hangi filmler bekliyor?

İnsanların hem sosyalleşmek hem keyifli vakit geçirmek hem de kültür birikimini artırmak amacıyla tercih ettiği film izleme alışkanlığını sinemada sevenler için Yalova’da Cinetime ve Cinemapink salonlarında yeni filmler gösterime girdi. Özdilek Alışveriş Merkezinde hizmet veren Cinetime ve Star AVM’de hizmet veren Cinemapink, geçtiğimiz haftalarda gösterime giren filmlere ek olarak yeni gelen filmlerle yaz tatilinde de sinemaseverleri ağırlıyor. Dram, korku, psikolojik gerilim, aksiyon ve romantik komedi türlerindeki filmlerle yetişkinleri bekleyen sinema salonlarında çocuklar için birbirinden keyifli komedi ve animasyon türlerinde filmler yer alıyor. Çekimleri Armutlu İlçesinde yapılan Veda Partisi filmi romantik komedi türünde oldukça dikkat çekiyor.

Filmlerin detayları

Reel İstanbul Organize: Samatya’nın gecekondusunda yaşayan Turgay ve ailesinin başından geçenleri anlatıyor. Turgay bir baltaya sap olamayan işe yaramazın tekidir ve tek bildiği kumar oynayıp hırsızlık yapmaktır. Çocukluk arkadaşı Kinyas da kendisi gibidir. İki arkadaş Kumarhaneci Feramuz’a büyük bir borç takmıştır ve ondan kaçıp dururlar. Bu esnada da çevrelerinde kim denk gelirse onları da dolandırırlar.

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün serisinin orijin hikâyesi olan film, tüm dünyanın sessizliğe gömülmesine sebep olan yaratıkların yeryüzüne indiği gün yaşananları konu ediniyor.

Veda Partisi: Bir siyasi parti başkanının eşi olan Yonca'nın, yakın arkadaşları için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşanan olayları takip ediyor. Hülya, Mehtap, Didem ve Arzu yakın arkadaşları Yonca’ya sürpriz bir bekarlığa veda partisi düzenleyecektir. Hülya aynı zamanda bir siyasi partinin Genel Başkanı olan kocası İbrahim’den Yonca’nın bekarlığı veda partisi için havuzlu bir villa kiralamasını ister. Hülya ve arkadaşları kiralanan villaya gittiklerinde Açelya ismindeki ev sahibinin fantezi dolu dünyası ile karşılaşırlar.

Bad Boys-Ya Hep Ya Hiç: Şimdiye kadar yaşadıkları en büyük sıkıntıyla karşı karşıya kalan Mike ve Marcus'un hikayesini konu ediyor. Yüzbaşı Howard haksız yere uyuşturucuyla ilgili suçlarla itham edilir. Bu durum üzerine Bad Boys onun adını temize çıkarmak için harekete geçer.

Garfield: Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan ve hikâyeleri karikatür sayfalarından televizyona kadar uzanan Garfield'ın animasyon filmi, kayıp babası Vic ile yolları yeniden kesişen Garfield'ın, arkadaşı Ollie ile birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Ters Yüz 2: Artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarını konu ediyor.

Furiosa: Bir Mad Max Destanı: George Miller imzalı film, Mad Max: Fury Road filminde yer alan Furiosa karakterinin kökenlerini ve nasıl güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü anlatıyor. Dünya çökerken, genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar'da ilerlerken, Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor.

Daha İyi Bir Yarın: Sevgilisi tarafından terk edilen Ozan'ın, aşk acısı çekmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Sevgilisi tarafından terk edilen Ozan, aşk acısı çekmeye başlar ve gittiği hiçbir yerde teselli bulamaz. Ozan bir gün intihar etmeye karar verir. İntihar etmek devlet kontrolünde olduğu sürece yasaldır ancak bunun istisnai tek bir şartı vardır: İntihar edecek kişiye kimse aşık olmamalı ve böyle bir başvuruda bulunmamalıdır.

Süper Maymun Shimmy: Süper kahraman güçlerini yeni keşfeden bir maymun olan Shimmy, olağanüstü dönüştürücü yeteneklerini nasıl kontrol edeceğini ve güçlü şeytani güçlerin evreni kaosa göndermesini nasıl önleyeceğini öğreniyor.

Baghead: ayrı yaşadığı babasının ölümünün ardından Iris, asırlık köhne bir barın kendisine miras kaldığını öğrenir. Babasının cesedini teşhis etmek için Berlin'e gider ve miras konusunu görüşmek üzere Avukat ile buluşur. Tapu imzalandığında, barın bodrumunda yaşayan, ölüye dönüşebilen, şekil değiştiren bir yaratık olan Baghead adlı tarif edilemez bir varlığa ayrılmaz bir şekilde bağlanacağını bilmiyor.

Çılgın Hırsız 4: Chris Renaud ve Patrick Delage yönetmen koltuğunda oturduğu film, kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını anlatıyor. Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Deadpool & Wolverine: Deadpool, daha edepsiz ve çılgın yeni maceralarıyla geri döndü, kahkaha ve aksiyon dolu bir yolculuk!

Şeytan Ayini: Eşinin ölümünü bir türlü atlatamayan Anthony, bir korku filminin başrolüne seçilerek oyunculuk kariyerine geri döner. Ancak çekimler esnasında Anthony’de tuhaf ve rahatsız edici değişiklikler görülmeye başlanır, adeta aklını kaybetmiş gibidir. Kızı, babasındaki bu anormalliği psikolojik rahatsızlık olarak görürken, Anthony kendini geri dönülemez, şeytani bir oyunun içinde bulmuştur.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.