Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bit pazarı kitapseverlerin ilgi odağı oluyor

Yalova Kapalı Pazaryeri'nde haftanın her Perşembe günü kurulan Bit Pazarı, 1 TL ile 5 TL arasında satılan kitaplarla kitapseverlerin ilgisini çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2023 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2023 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Bit pazarı kitapseverlerin ilgi odağı oluyor

Yalova Kapalı Pazaryeri'nde perşembe günleri düzenlenen Bit Pazarı, kitapseverleri mutlu edecek bir fırsat sunuyor. Pazarda, oldukça uygun fiyatlara satılan kitaplar, 1 TL ile 5 TL arasında değişen fiyatlarla raflarda yerini alıyor. Bu durum, kitap okumayı sevenlerin ilgisini çekiyor ve büyük bir kitap koleksiyonu oluşturmayı daha erişilebilir hale getiriyor.

Bit Pazarında alışveriş yapan bir vatandaş, “Kitap okumayı çok seviyorum. Evimde çok büyük bir kitaplığım var. İçinde çeşit çeşit kitap var. Ama artık kitaplar çok pahalı olduğu için satın alamıyorum. O yüzden böyle yerleri takip ediyorum. Çok daha ucuz oluyor. 100 liraya bir kitap alacağıma buradan o paraya buradan 10 tane kitap alırım.” şeklinde konuştu.

Yalova Kapalı Pazaryeri'ndeki Bit Pazarı, kitapseverlere geniş bir kitap seçeneği sunarken aynı zamanda ekonomik fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Uygun fiyatlarla satılan kitaplar, kitap okuma alışkanlığını destekleyerek daha fazla kişinin okuma kültürünü geliştirmesine katkı sağlıyor.

HABE/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.