Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye personeline trafikte farkındalık eğitimi verildi

Çınarcık Belediyesi, hizmet içi eğitim kapsamında belediye personeline yönelik ‘Güvenli Sürüşün Temel Kuralları’ konulu eğitim düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Belediye personeline trafikte farkındalık eğitimi verildi

Trafik ve İlk Yardım Haftası nedeniyle Çınarcık Belediyesi personeline Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli trafik memurlar tarafından ‘Güvenli Sürüşün Temel Kuralları’ eğitimi verildi. Çınarcık Belediyesi hizmet içi eğitim programlarına bir yenisini daha ekledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Trafik ve İlk Yardım Haftası’nda gerçekleştirilen eğitime personelin ilgisi büyük oldu. Çınarcık Belediyesi Meclis Salonu’ndaki eğitim iki oturum olarak gerçekleştirildi. Eğitimde, belediye personeline sürüş öncesi, sırası ve sonrasında araç bakımı ile uyulması gereken teknik ve genel trafik bilgileri, trafik kuralları hakkında genel bilgilendirme konularında eğitim verdi. Katılımcılar, araç fren sistemleri, takip mesafesi, hız sınırı, emniyet kemerinin önemi, kural ihlali ve riskli davranışlar, kavşaklarda geçiş hakkı ve kırmızı ışık ihlali, durma, duraklama, yolcu indirme ve bindirme, cep telefonu kullanımı ve güvenli sürücülük hakkında bilgilendirildi.
Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı’na iş birlikleri için teşekkür eden Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, “Trafikte geri dönüşü olmayan sonuçların ortaya çıkmaması için bilinçlenme ve eğitimin önemine inanıyoruz. Ailenizi, sevdiklerinizi ve bizleri üzmemek için lütfen trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemerini araca biner binmez takmayı alışkanlık haline getirelim. Bu yolda hep birlikteyiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.