Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramda Şeker ve Çikolata Fiyatları Cep Yakacak

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla akla ilk gelen şeker ve çikolata tezgahlarda yerini aldı. Çikolataların ve şekerlerin fiyatı ise alım gücüne göre değişiklik gösteriyor

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2023 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Bayramda Şeker ve Çikolata Fiyatları Cep Yakacak

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla gözler şeker ve çikolatalara çevrildi. Bayramın vazgeçilmezlerinden biri olan ve insanlara lezzet veren şekerler ve çikolatalar tezgahlarda yerini aldı. 7’den 70’e herkes tarafından çok sevilen bu lezzetler alım gücüne göre tüketilebiliyor.
Şeker ve çikolata fiyatları kilosu 80 ile 400 lira arasında değişiyor”
Tüketiciler tarafından daha çok şekerin tercih edildiğini belirten Tadımzade işletmecisi Rıfat Erol, Yalova Hayat Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “2-3 yıl önce tonajlı şeker siparişi veriyorduk gelen bütün cirolar o zaman bizi tatmin ediyordu. Şu anda tonajı bıraktım, 150-200 kilo gelen şeker ve çikolata o zamanın bütçesinden çok daha fazla para tutuyor şimdi. Yani alım gücüne bağlı her şey. Alım gücünün her sınıfına göre şekerimiz çikolatamız var. Fiyatlarımız 80 liradan başlayıp 300-400 liraya kadar çıkıyor. Bayram haftasında satışların nasıl olacağı belli olur” dedi.
Tatlılar dışarıda çok pahalı”
Dışarıya göre ev baklavası oranının artık daha fazla olduğunu söyleyen Erol, “Baklava olmak üzere tatlılar dışarıda çok pahalı bu yüzden herkes tatlısını evde yapmak istiyor. Alacak durumu olmayanların sayısı geçen yıllara göre arttı. Genel olarak işlerimiz iyi olsa da herkesin alım gücü olmasını isterim” diye konuştu.

HABER/M.Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.