Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başpehlivanlardan Başkan Canbay'a ziyaret

Tarihi Kırkpınar Güreşlerine katılacak olan başpehlivanlar, yola çıkmadan önce Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay'ı makamında ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 00:45
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başpehlivanlardan  Başkan Canbay'a ziyaret

663’ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde, müsabakalara katılacak olan başpehlivanlar Semih Turgut, Hüseyin Gümüşalan, Mert Altın ve Murat Özkaplan, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay'ı ziyaret ederek hazırlık çalışmaları ve Kırkpınar'daki hedefleri konusunda bilgi verdiler. Başpehlivanlar, kendilerine verdikleri destekten dolayı Canbay'a teşekkür etti.

Başkan Canbay, kendisini ziyaret eden başpehlivanlara başarılar dileyerek, "Bu yıl Kırkpınar Başpehlivanının Yalova'dan çıkmasını istiyoruz. Ekip olarak güzel bir çalışma dönemi geçirdiniz ve çok güzel hazırlandınız. Bu yıl Kırkpınar'da Yalova'yı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Sizlere güvenimiz tam. Hepinize başarılar diliyorum. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, müsabakalarda başarılar diliyorum." dedi.

Başpehlivanlar, Subaşı Belediye Başkanı Canbay'ın desteklerinin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade ederek Kırkpınar’da en iyi şekilde mücadele edeceklerinin sözünü verdiler.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.