Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz Tavşan Kadıköy’de kurulan ‘Panayır’da Ebru yaptı

Serender Ekolojik Yaşam Derneği tarafından her yıl düzenlenen ‘Panayır’ın bu yıl 3’üncüsü düzenlendi. Panayır’a Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 15:37
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Yılmaz Tavşan Kadıköy’de kurulan ‘Panayır’da Ebru yaptı

Serender Ekolojik Yaşam Derneği organizasyonuyla bu yıl 3’üncü defa düzenlenen Panayır 31 Mayıs Cuma günü Özden Mahallesi Kadı Caddesi’nde kuruldu. 2 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacak Panayır’da çocuk etkinlikleri, kompost yapımı gibi etkinliklerin yanı sıra bahçe aksesuarları, süs bitkileri ve organik gıdaların tanıtımı yapılıyor. Panayır’da stant açan Serender Ekolojik Yaşam Derneği, Organik Ürünler Durağı, Suyun Sırrı Sanat Atölyesi ve Alternatif Üretim Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifi üyeleri misafirlerine, kendi ürünleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ürettikleri doğal ürünlerin satışını da yapan katılımcılar, stantları tek tek ziyaret eden Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ı ağırladı.

“Geleneksel Türk Sanatını deneyimleme şansına sahip olduk”

Tüm stantları ilgiyle inceleyen Başkan Tavşan, Suyun Sırrı Sanat Atölyesi standında Ebru çalışması yaptı. Tüm katılımcıları bu renkli ve verimli Panayır’a verdikleri emeklerden dolayı tebrik eden Başkan Yılmaz Tavşan, “Panayır çerçevesinde kurulan stantları tek tek gezerek katılımcılarla sohbet ettik ve bilgi aldık. Ebru standında Geleneksel Türk Sanatını deneyimleme şansına sahip olduk. Tüm katılımcılara emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.