Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz Tavşan ana isale su hattı çalışmalarını inceledi

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Yeşil Körfez Su Birliği ve Yalova Belediyesi’nin yürüttüğü ana isale su hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 07:54
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Yılmaz Tavşan ana isale su hattı çalışmalarını inceledi

Yapımına 2022 yılında başlanan, yaklaşık 500 milyon TL maliyetli Yalova İçme Suyu İsale Hattı Projesi’nin çalışmaları son hızıyla devam ediyor. İlk kaynağın dönemin Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve dönemin AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar tarafından atıldığı projede en büyük çapta olan 1400’lük boruyla başlanan çalışmalar kapsamında, Çınarcık’tan Altınova’ya 70 km’lik hat yapılacak.

Kadıköy’e kadar ilerleyen çalışmalardaki son durumu yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, belediye ekiplerinden güncel durum hakkında bilgi aldı. 2 yıldır süren ve henüz bitiş tarihi belli olmayan projenin tamamlanmasıyla birlikte; çelik boru içme suyu iletim hatları, terfi merkezi, 50 metrekare kapasiteli yeni beton su toplama yapısı, branşman yapısı, 3 adet basınç düşürme odası inşaatı ve çıkış kapısı, çıkış boru hattı, 2 adet su deposu devreye girecek. Toplam yaklaşık 21 bin metreküp kapasiteli 5 adet mevcut su deposu yenilenmesi ile yardımcı yapılar da yapılacak.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.