Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN TUTUK HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Ramazan Bayramı nedeniyle Yalova protokolü ve hemşerileriyle bayramlaştı. Başkan Tutuk, mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara ise seccade hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
BAŞKAN TUTUK HEMŞEHRİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda (YTSO) düzenlenen bayramlaşma programına katılarak burada ilk olarak Yalova protokolü ile bayramlaştı. Yalova Vali Vekili Bahattin Atçı, AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, Memleket Partisi Yalova Milletvekili Özcan Özel, siyasi partilerin il başkanları, milletvekili adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve diğer protokol mensuplarının katıldığı bayramlaşma programının ardından Yalova protokolü, Yalova Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’ne ziyarette bulundu. Burada kalan huzurevi sakinleriyle tek tek bayramlaşan Başkan Tutuk, protokol mensuplarıyla Yalova Jandarma Alay Komutanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Yalova İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Binici ve jandarma erleriyle bayramlaşan Tutuk’un bir sonraki durağı ise Yalova Emniyet Müdürlüğü Polis Lokali oldu. Burada da Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu tarafından karşılanan Başkan Tutuk ve Yalova protokolü, emniyet teşkilatı mensuplarıyla bayramlaştı.

Mezarlıkta Vatandaşlara Seccade Dağıtıldı

Başkan Tutuk, Yalova Belediyesi birimlerinde bayramda görevi başında bulunan personelleri de unutmadı. Başkan Tutuk, işleri başında olan Yalova İtfaiyesi ile Yalova Zabıtası personellerinin bayramını kutladı. Başkan Tutuk, Yalova Şehir Mezarlığı’na da bir ziyaret gerçekleştirdi. Tutuk, Mezarlıklar Müdürlüğü personeliyle de bayramlaştı. Yalova Belediyesi tarafından burada yaşlı vatandaşlara ulaşım desteği verilirken, ziyaretçilere lokum ve şerbet ikramında bulunuldu. Başkan Tutuk ise burada vatandaşlara tespih ve seccade hediye etti. Hemşehrileriyle burada bayramlaşan Başkan Tutuk’un bu hediyesi vatandaşlardan tam not aldı.

Şehitliklerde Dua Okudu

Başkan Tutuk, belediye başkan yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ve beraberindeki heyet ile birlikte Yalova Şehitliği ve Polis Şehitliği’ni de ziyaret ederek dua okudu.

Tüm hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladığını belirten Başkan Tutuk, “Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizi gözlerinden öpüyorum. İyi ki varsınız. Yalova sizinle güzel” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.