Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Adil Yele’ye Tokat atkısı taktılar

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında ziyaret eden Yalova Tokatlılar Derneği yöneticileri, Yele’ye Tokat atkısı takarak düzenlenecek olan Tokat Tanıtım Günlerine davet ettiler

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 11:53
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Adil Yele’ye Tokat atkısı taktılar

Yalova Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer İncebiz ve yönetim kurulu üyeleri Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yele, hemşeri derneklerinin önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Başka illerden gelerek Yalova’da yaşayan vatandaşların kendi kültürlerini Yalova’da da yaşatmalarını önemsediklerini dile getiren Yele, “Sosyal ve kültürel belediyecilik dedik. 55 bin kişinin yaşadığı ilçemizin belediyesinde bir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yoktu. İlk işlerimizden birisi de bunu kurmak oldu. Bundan sonra derneklerimizle ve STK’larımızla her zaman koordinasyon içerisinde olacağız. Ben ilimizde ikamet eden Tokatlı kardeşlerimizi temsil eden derneğimizle de bundan sonra daha sıkı ilişkiler içerisinde olacağım. Hayatım boyunca hiç Tokat’ı görme imkanımız olmadı. Belki birlikte gider ve Tokat ilimizin güzelliklerini sizlerle birlikte görme ve tanıma imkanı bulurum” dedi.

Kendilerini makamında ağırladığı için Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’ye teşekkür eden Yalova Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer İncebiz ise, “Tokat ilimizin tanıtımına yönelik bir etkinlik yapmak istiyoruz. Bu anlamda da Çiftlikköy’de düzenlenecek bu etkinliğe bizi kırmayarak katılacağınızı düşünüyoruz. Bizim amacımız ilimizdeki Tokatlıların kendi kültürlerini gelenek ve göreneklerini burada da yaşatmalarını sağlamak. Ben bu anlamda da bizim yanımızda olacağınızı duymaktan son derece memnun oldum” diye konuştu.
Yalova Tokatlılar Dernek Başkanı Ömer İncebiz, ziyarette Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’ye Tokat atkısı takarak Çiftlikköy’de düzenlenecek olan Tokat Tanıtım Günlerine davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.